Dashboarding:

Juist ook voor het MKB

Krijg actueel inzicht in de huidige status van je bedrijf en benut de voordelen van verrijkte inzichten.
Vaak denken MKB’ers dat dashboarding niet geschikt is voor hun bedrijf omdat de kosten te hoog zijn of dat het te veel tijd kost om het uit te voeren. Wij garanderen jou een betaalbare en betrouwbare oplossing.

Wat kan je met dashboarding?

Dashboards zijn gevisualiseerde data. Via een dashboard krijg je inzicht in je data door tabellen en grafieken. Zo zie je in één oogopslag hoe het met jouw onderneming gaat. Dashboards kunnen aangesloten worden op een Datawarehouse en kun je verrijken met Machine Learning.

Naast data door te sturen naar het dashboard om het visueel weer te geven, kan het ook gebruikt worden als input voor een Machine Learning model. Vervolgens kunnen de inzichten en voorspellingen hieruit worden weergegeven in het dashboard. Machine Learning kan gebruikt worden om oorzaakanalyses uit te voeren of voorspellingen te doen.

De vier voordelen van dashboarding

1.

Actuele inzichten

De meest recente inzichten in hoe jouw bedrijf presteert. Het is makkelijk te koppelen aan een datawarehouse waardoor je gegevens altijd actueel zijn. Hierdoor kun je sneller en effectiever besluiten maken

2.

Eenvoudig en overzichtelijk

Door de grafieken en tabellen zijn de dashboards makkelijk te begrijpen. Keuzes op basis van de verkregen data zijn goed te onderbouwen en je bent minder tijd kwijt aan het interpreteren van data en informatie.

3.

Data Analytics

Je kunt je dashboards versterken door Machine Learning-gegenereerde inzichten toe te voegen. Als je meer uit je gegevens wilt halen, kan Machine Learning een waardevol hulpmiddel zijn. Denk bijvoorbeeld aan het maken van voorspellingen over de toekomstige ontwikkeling van je KPI’s en het beoordelen van de impact van je beslissingen hierop. Op het dashboard vind je altijd de meest actuele inzichten afkomstig van het Machine Learning-model.

4.

Data Governance

Het is eenvoudig te bepalen welke collega’s de dashboards kan zien. Zo kan je per collega kiezen welke dashboards relevant zijn, zodat ze alleen die kunnen zien. Ook kan je bepalen of ze de achterliggende data ook mogen inzien.

Dashboarding op maat

We maken dashboards voor jou op maat. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande koppelingen met je huidige tools houden we de oplossing eenvoudig en daardoor betaalbaar.

Dashboards as a Service (DaaS)

Met onze Dashboards as a Service voorzien je van dashboards en een datawarehouse op maat. Deze onderhouden we en breiden we voortdurend uit met jouw behoeften.

Datawarehouse + Dashboards

Wil je naast dashboards op maat ook een datawarehouse? Wij regelen het voor je. Een datawarehouse maakt je dashboards betrouwbaarder en robuuster. Het wordt ook makkelijker nieuwe dashboards aan te maken of bestaande dashboards uit te breiden.